Termeni Si Conditii

Site-ul AutoNation (auto-nation.ro), este administrat si detinut de societatea AUTONATION ARMY SRL, cu sediul in Navodari, Str Albatros, Nr 7, Bloc 12 est, Sc D, Etaj 3, Ap 66, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J13/2148/2017 , CUI: 37822566 cu capitalul social in valoare de 200 RON; E-mail: [email protected]

Utilizarea site-ului auto-nation.ro incluzand navigarea si lansarea unei comenzi constituie acordul si acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

auto-nation .ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul site-ului fara a notifica in prealabil utlizatorul. 

auto-nation .ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o informatie, oferta sau propunere care este transmisa prin intermediul altor canale in afara de cele oficiale.

Drepturi de proprietate intelectuala

Intreg continutul site-ului (imagini, insemne grafice, texte, nume, elemente de web design, programe si alte date) este proprietatea AUTONATION ARMY SRL si este protejat de legile privind drepturile de autor si de proprietate intelectuala si nu poate fi reprodus, preluat, utilizat fara acordul scris al AUTONATION ARMY SRL.

Folosirea oricaror elemente mentionate mai sus fara acordul auto-nation.ro se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare.

Confidentialitatea datelor

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, auto-nation.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta toate datele furnizate de catre utilizator in momentul inregistrarii, acestea sunt confidentiale si sunt folosite doar in scopul declarat al acestui site. 

auto-nation.ro isi asuma dreptul de a nu livra colete in cazul refuzului furnizarii datelor de catre utilizator.

Ne asumam dreptul de a modifica si actualiza politica de confidentialitate pentru a transmite cu exactitate modul in care prelucram datele cu caracter personal si pentru a ne supune oricaror modificari legale.

Cine suntem?

auto-nation.ro apartine de societatea comerciala AUTONATION ARMY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in Navodari, Str Albatros, Nr 7, Bloc 12 est, Sc D, Etaj 3, Ap 66 , cu numarul de ordine la registrul comertului J13/2148/2017 , cod unic de intregistrare fiscala 37822566, astfel suntem operatori in ceea ce priveste legislatia in vigoare a operarii de date cu caracter personal.

Ce date prelucram?

auto-nation.ro colecteaza date prin intermediul website-ului www.auto-nation.ro si a formularului de comanda sau prin oricare alt mod care rezulta din utilizarea website-ului, in vederea procesarii comenzilor si pentru a iti oferi diverse oferte personalizate.

Tipurile de date prelucrate de auto-nation.ro sunt: 

– Nume si prenume

– Adresa de e-mail

– Numar de telefon

– Adresa de livrare si sau facturare

– Sexul

– Varsta

– Istoricul comenzilor si informatii despre produsele achizitionate

– Geolocalizarea dispozitivului de pe care navighezi sau plasezi o comanda pe www.auto-nation.ro

– Comportament si preferinte legate de produsele oferite de auto-nation.ro si in momentul navigarii

– Datele pe care le colectam în mod automat: browser-ul folosit, IP-ul, durata vizitei si activitatii pe website.

Modalitatile de colectare ale datelor:

Datele enumerate mai sus le colectam exclusiv prin intermediul website-ului www.auto-nation.ro – prin completarea formularului de comanda si lansarea unei comenzi, prin completarea formularului de creare a unui cont de utlizator, abonarea la newsletter, navigarea pe website, logarea in contul de client, prin datele oferite de tine in vederea solutionarilor reclamatiilor sau solicitarilor.

Ai posibilitatea de a te conecta in contul de utilizator folosind contul tau existent de Facebook. Pentru conectare, vei fi redirectionat catre website-ul Facebook unde te poti loga cu datele de utilizator. Astfel, datele din profilul tau, respectiv e-mailul si numele tau de utilizator vor fi transmise in mod automat catre noi. 

Vom utiliza datele tale pentru crearea de liste de clienti – in functie de activitatea si achizitiile pe www.auto-nation.ro. Vom folosi aceasta lista (grup de utilizatori) pentru a transmite prin intermediul Facebook si Instagram oferte personalizate prin reclame. Facebook codifica datele tele si creeaza o audienta. Acesta nu distribuie datele tale altor terți. auto-nation.ro utilizeaza serviciile Facebook de audienta personalizata create prin intermediul pixelului.

Scopurile prelucrarii

auto-nation.ro prelucreaza datele tale exclusiv in urmatoarele scopuri: 

– informarea utilizatorilor privind starea comenzilor, a contului, procesarea si confirmarea acestora, procesarea retururilor/schimburilor – temeiul juridic fiind executarea contractului intre utilizator și auto-nation.ro

– scopuri de marketing: comunicarea ofertelor, produselor noi lansate, promotii, reactualizare stocuri, trimitere newsletter – temeiul juridic fiind consimtamantul – refuzul furnizarii datelor in acest scop duce la imposibilitatea de a iti mai transmite notificari comerciale. 

– indeplinirea obligatiilor legale in ceea ce priveste societatea AUTONATION ARMY SRL prin intermediul reprezentantilor legali si parteneri contractuali – temeiul juridic fiind obligativitatea conformarii AUTONATION ARMY SRL cu prevederile legale aplicabile

– in vederea efectuarii de statistici si analize de performanta pentru imbunatatirea serviciilor si produselor, respectiv relatia cu clientii, oferirea de asistenta si suport – temeiul legal fiind interesul legitim al auto-nation.ro in a imbunatati experienta cumparatorului si a intregii activitati

Drepturile tale:

Dreptul de acces – Ai dreptul de a accesa datele pe care noi le prelucram despre tine. Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. Avem dreptul de a refuza cereri abuzive sau excesive.

Dreptul la rectificare – Ai dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Ai dreptul de a obtine completarea sau modificarea datelor care sunt incomplete.

Dreptul la stergerea datelor – Ai dreptul de a obtine din partea auto-nation.ro stergerea datelor cu caracter personal care te privesc in oricare dintre situatiile mentionate: datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, iti retragi consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale, astfel nu mai exista alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu avem alte motive legitime care sa justifice prelucrarea, datele tale nu au fost prelucrate in mod legal, datele tale sunt prelucrate în scopuri de marketing direct sau indirect, datele trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor legale (putem refuza solicitarea ta in acest sens in cazul in care suntem în situatia in care trebuie sa ne demonstram sau protejam drepturile in justitie sau in cazul in care suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram datele)

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Ai dreptul de a obtine restrictionarea datelor în urmatoarele cazuri: exactitatea datelor este contestata de tine, prelucrarea este ilegala si te opui stergerii datelor si soliciti restrictionarea prelucrarii, datele tale nu ne mai sunt necesare dar le soliciti pentru apararea sau exercitarea unui drept in instanta

Dreptul de a cere informatii si a fi informat – Ai dreptul de a fi informat cu privire la toate datele si modul prin care prelucram datele tale cu caracter personal 

Dreptul de a te opune utilizarii datelor tale în scopuri de marketing – Ai dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in ceea ce priveste comunicarile pe care noi le transmitem cu scop comercial si de marketing

Dreptul bazat pe interes legitim – Ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal in momentul in care aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim –

Dreptul de transfer – Ai dreptul de a solicita transferul datelor tale catre tine sau catre un alt operator indicat de tine. Poti solicita doar transferul datelor pe care ni le-ai furnizat in mod direct.

Dreptul de a face sesizari la autoritațile competente – Ai dreptul sa depui orice plangere catre Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal despre modul in care prelucram datele tale. Gasesti toate informatiile necesare privind drepturile tale aici: http://dataprotection.ro

Durata prelucrarii datelor:

Prelucram datele tale pe perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate (vezi scopurile mentionate mai sus). Vom pastra datele tale cat timp esti client sau utilizator al website-ului. Daca detii un cont de utlizator si apelezi la stergerea acestuia, datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care contul de utlizator nu mai este activ. Pentru scopurile in care ne-ai oferit consimtamantul, datele tale vor fi prelucrate pana in momentul in care există o retragere a consimtamantului. In unele cazuri si unele categorii de date personale, prevederile legale ne pot impune pastrarea datelor tale pentru o perioada mai îndelungata – in cazul prelucrarii documentelor contabilie, declaratiile si documentatia obligatorie prevazute de lege si autoritatile competente.

Siguranta si protectia datelor

auto-nation.ro isi asuma responsabilitatea pentru colectarea si prelucrarea in siguranta a datelor tale cu caracter personal. Ne angajam sa asiguram securitatea datelor prin implementarea unor masuri tehnice corecte conform politicii noastre. Datele tale sunt stocate pe dispozitive și platforme securizate, asigurandu-ne constant ca nu exista terte parti care au acces la acestea. Una dintre principalele noastre preocupari este pastrarea datelor utilizatorilor in siguranta, motiv pentru care realizam demersuri periodice de verificare si imbunatatire a normelor de protectie. Ne asiguram constant ca si colaboratorii si partenerii nostri contractuali prelucreaza datele tale in siguranta. 

Cui oferim acces la datele tale?

Pentru procesarea comenzilor si operarea magazinului online, putem oferi acces la anumite date urmatoarelor categorii de terti de pe teritoriul Romaniei si uneori si alte tari (UE și non UE)

– furnizorilor serviciilor de curierat (FAN COURIER)

– furnizorul serviciilor de stocare a datelor pe servere externe

– furnizorilor serviciilor de marketing și publicitate

– furnizorilor de servicii IT

– furnizorilor aplicatiilor de gestionare stocuri, facturare și administrare interna

– furnizorul serviciilor de comunicare prin e-mail situat în UK

– furnizorul de servicii în scopuri de marketing situat în SUA

– furnizorul de servicii de administrare fiscala si autoritatile competente

– furnizorul de servicii de comunicare online situat în SUA

– furnizorul de servicii de monitorizare a activitatii utilizatorilor pe site in scopuri de marketing si imbunatatirea functionalitatii site-ului, situat în Malta

Vom implementa masurile necesare ca orice transfer national sau international de date sa fie procesat in conditii de siguranta pentru a fi conform drepturilor si intereselor tale. Accesul la date al colaboratorilor este protejat prin angajamentele contractuale.

Iti amintim ca procesarea datelor si informatiilor prin intermediul internetului nu este complet sigura, cu toate ca avem in vedere toate demersurile rezonabile pentru protejarea datelor tale cu caracter personal. Nu ne asumam raspunderea pentru erori de sisteme si situatii in care datele tale sunt accesate de terte parti care nu au fost in prealabil autorizate si nu sunt sub controlul nostru si sau al platformelor pe care le utilizam.

Produse si comanda

auto-nation.ro furnizeaza toate informatiile si detaliile cu privire la dimensiuni, marimi, culori, compozitia materialelor utilizate, instructiuni de ingrijire si spalare si orice detaliu care poate îndruma clientul in alegerea produsului corespunzator, precum si folosirea pe termen cat mai lung al produselor.

auto-nation.ro nu isi asuma raspunderea in cazul nerespectarii instructiunilor de utlizare care se regasesc pe etichetele de compozitie, pe materialele informative trimise în colet, cat si pe site-ul auto-nation.ro.

Design-ul si toate materialele utilizate in conceperea articolelor vestimentare sunt realizate in intregime de auto-nation.ro, constituie proprietate intelectuala si copierea sau preluarea elementelor mentionate mai sus este interzisa.

Comanda

Pentru crearea unui cont pe auto-nation.ro, utlizatorul este obligat sa furnizeze datele personale.

auto-nation.ro isi rezerva dreptul de a anula conturile in care sunt furnizate informatii neconforme cu realitatea.

auto-nation.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile de produse cu preturi eronate din cauza unor erori tehnice.

Prin plasarea unei comenzi, utilizatorul isi exprima acordul privind termenii si conditiile, precum si acordul ca un reprezentant auto-nation.ro sa ii contacteze cu privire la detaliile comenzii.

auto-nation.ro poate refuza o comanda in urmatoarele situatii:

– livrari neonorate

– retururi multiple

– activitatea clientului produce daune site-ului auto-nation.ro

– date incomplete

– alte motive obiective

– comportament abuziv

auto-nation.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori tehnice care pot aparea in momentul navigarii pe site si lansarii unei comenzi.

Dupa plasarea comenzii, utlizatorul primeste pe adresa de e-mail cu care s-a inregistrat confirmarea preluarii comenzii.

Conditi de livrare, retur si schimb

Livrare

In momentul in care comanda a fost expediata, utilizatorul este notificat prin e-mail. Statusul comenzii poate fi urmarit in timp real in sectiunea ‘’contul meu’’.

Pentru toate produsele, termenul pentru expedierea comenzii este de 2-8 zile lucratoare de la confirmarea acesteia.

Pentru produsele aflate în stoc, termenul pentru expedierea comenzii este de 1-3 zile lucratoare.

In cazurile in care produsele devin indisponibile (erori legate de stoc, comanda nu se poate livra din motive obiective) dupa confirmarea comenzii, auto-nation.ro va informa clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat (daca este cazul) vor fi returnate în termen de 15 zile.

La solicitarea auto-nation.ro sau a Curierului, clientul va face dovada identitatii sale, daca este necesar.

Clientul va fi contactat de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa, respectiv ora selectata (daca este cazul).

Clientul se obliga sa fie la adresa de livrare mentionata pentru a putea onora comanda. In caz contrar, acesta va suporta taxele de transport in cazul unei noi livrari ulterioare.

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB), care ii este prezentat in momentul livrarii. Clientul recunoaste primirea produselor prin semnarea bonului de livrare.

Livrarea se face prin Fan Courier, iar termenul de livrare de la expedierea comenzii catre utilizator este de 1-3 zilele lucratoare. Plata comenzilor se face in momentul primirii acestora la destinatie (sistem ramburs) sau prin plata online cu cardul. Suma platii este reprezentata de totalul produsului/produselor+taxa de transport (daca este cazul). Factura fiscala se regaseste în e-mail. auto-nation.ro nu este raspunzator de eventualele situatii care pot aparea dupa ce comanda paraseste depozitul si pe parcursul livrarii (expedieri intarziate, blocaje rutiere, nelivrarea unei expedieri, adrese eronate, destinatar imposibil de contactat)

Comenzile cu date gresite, informatii lipsa sunt considerate comenzi in imposibilitate de livrare. auto-nation.ro va notifica clientul in legatura cu orice posibila rectificare si nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care acesta este imposibil de contactat. auto-nation.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda in termen de 7 zile lucratoare de la notificarea clientului.

Retur si schimb

Clientul are dreptul de a returna un produs/comanda in termen de 15 zile calendaristice de la primirea acestuia/acesteia fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Clientul se obliga sa notifice auto-nation.ro intentia de a returna/schimba produsele achizitionate, prin e-mail la [email protected] sau prin intermediul telefonic 0772 037 451

Returul unui produs/a unei comenzi se poate realiza in urmatoarele situatii:

– produsul este intact, nu a fost purtat sau deteriorat (cu exceptia defectelor deja semnalate de catre client),

– se afla in aceeasi stare ca la primire.

– etichetele, materialele informative (instructiuni de spalare, vouchere, alte documente) se regasesc in colet,

– ambalarea este facuta corespunzator – in ambalajul original, pentru ca nici unul dintre elementele primite sa nu fie afectat.

In cazul in care exista o comanda in care clientul a primit un produs cadou, acesta din urma este returnat in stare intacta si nedeteriorat.

In cazul solicitarii unui schimb, se pot intrevedea doua situatii:

– solicitarea unui produs mai scump – clientul va trebui sa achite diferenta de pret

– solicitarea unui produs mai ieftin – auto-nation.ro se angajeaza in a returna diferenta de pret in contul bancar al clientului

Ca un schimb de produs/comanda sa poata fi efectuat, clientul trebuie sa trimita produsul/comanda retur catre auto-nation.ro, respectand conditiile enumerate mai sus. Dupa ce auto-nation.ro intra in posesia produselor dedicate schimbului, acesta se obliga in a retrimite noile produse in termen de maxim 30 de zile. Rambursarea contravalorii aferenta schimbului se incadreaza, de asemenea, in acest termen.

In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor, costurile aferente sunt suportate de catre cumparator.

In cazul in care returul/schimbul este cauzat de o eroare infaptuita de auto-nation.ro (comanda gresita, cantitate eronata, marime necorespunzatoare, defect de fabrica), acesta din urma isi asuma raspunderea, iar taxele aferente schimbului/returului vor fi suportate integral de catre auto-nation.ro

auto-nation.ro isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului sau restituirea sumei aferente produsului/produselor integral in cazul in care produsul a suferit interventii neautorizate.

auto-nation.ro.ro isi rezerva dreptul de a refuza retururi/schimburi care sunt trimise prin alte mijloace de transport, decat cel mentionat, isi rezerva dreptul de a refuza orice comanda returnata fara a fi notificata in prealabil intentia de retur.

Renuntarea la cumparare, utilizarea excesiva a serviciilor de retur/schimb vor fi considerate abuz, auto-nation.ro rezervandu-si dreptul de a refuza preluarea comenzilor si livrarea catre respectivul client.

auto-nation.ro se obliga in a trimite la adresa specificata de catre client, un Curier pentru a ridica produsele destinate returului/schimbului. Clientul va fi contactat telefonic de catre curier pentru ridicarea coletului si achitarea sumei aferenta transportului.  

auto-nation.ro se obliga in a anunta clientul prin e-mail in momentul in care intra in posesia produselor destinate returului/schimbului si sa confirme schimbarea produselor sau restituirea sumei achitate.

Forta majora

Partile contractuale, respectiv auto-nation.ro si Clientul, nu pot fi trase la raspundere pentru imposibilitatea executarii obligatiilor sau intarzierea acestora, daca acestea din urma au fost din cauze independente de vointa partilor. Forta majora va fi probata conform legii.

Frauda

auto-nation.ro isi rezerva drepul de a suspenda conturile frauduloase fara instiintare (crearea de conturi multiple pentru a putea beneficia de oferte sau orice alt comportament fraudulos care poate interveni). Orice frauda sau tentativa de frauda vor fi pedepsite conform legii.

Dispoziții finale

In momentul utilizarii site-ului și efectuarii unei comenzi, utlizatorul/clientul declara ca a luat la cunostinta si este de acord in totalitate cu cele mentionate mai sus. Acceptarea termenilor si conditiilor pe auto-nation.ro da nastere unui contract intre parti, facand aplicabile clauzele din Codul Civil si Comercial.

AUTONATION ARMY SRL – www.auto-nation.ro