Cunoaște-ne

Despre noi:

Suntem o echipa ce încearcă sa ofere pasionaților de mașini, pe romanește ‘ mașiniștilor ‘ produse de cea mai înalta calitate, produse care le pot purta cu mândrie, arătând prin ele pasiunea ce o poarta în ei.

Peste toate, și orice produs ce îl oferim, tot cea ce facem ținem sa fie de calitate. Prioritatea noastră fiind sa punem un zâmbet pe buze mașiniștilor noștri, încercând ca la fiecare vânzare sa nu fie un lucru doar de bani-produs apropiindu-ne de fiecare client în parte, pentru a înțelege ce își dorește cu adevarat pentru apoi, asta sa ii oferim. Un produs calitativ înseamnand un client făcut fericit!

Cum am ajuns aici:

Pintr-un detaliu foarte simplu sa ajuns la punctul în care suntem acum. Încercând sa ii oferim un cadou frumos și semnificativ unui familiar (pasionat înrăit de mașini). Am realizat cât de fericit poate sa facă un mașinist un simplu breloc din inox (de exemplu, o turbina). Un detaliu atât de mic, sa facă un om atât de mare fericit.. Si de acolo a pornit totul, cu ideea de a face fericiți câți mai multi pasionați de mașini.. In punctul in care suntem acum punem la dispoziție, tot felul de brelocuri Auto din inox, tricouri personalizate cu mesaje auto, căni personalizate cu mesaje auto, stickere auto, magneți personalizați cu mesaje auto, organizam concursuri si etc.. Scopul nostru de la început fiind sa aducem cum am spus mai sus, zâmbetul pe buze oamenilor pasionați de mașini!

Unde vrem sa ajungem:

La momentul de fata, avem curajul sa spunem prin fapte reale ca nici-un client, mai bine spus, nici-un mașinist de al nostru nu a fost dezamăgit pana acum!

Tot ce ne dorim este simplu, sa facem fericiți cât mai multi pasionați, și sa oferim o gama larga și calitativa de produse numai despre asta, numai despre lucrul ce ne unește, PASIUNEA.